top_imagetop_imagetop_imagetop_imagetop_image
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

SEMINĀRI un MĀCĪBAS LAUKSAIMNIEKIEM

 

      Specializācija: Piena desertu gatavošana


24 stundas 2017. gada 9, 10, 11. marts Norises vieta – Jelgava, Rīgas iela 22, plkst. 10.00- 17.00 Biezpiena krēmi, biezpiena sieriņi, jogurta un salda krējuma krēmi, sūkalu dzērienu, sūkalu želejas, saldējums - kā to visu pagatavot? Kursu ietvaros izstāstīsim par piena kvalitātes prasībām un nozīmi produktu gatavošanā. Pagatavosim dažādus piena desertus. Novērtēsim iegūto produktu kvalitāti, gan garšojot, gan analizējot laboratorijā. Parēķināsim to ražošanas efektivitāti un analizēsim pārdošanas iespējas.  Mācību dalībnieks var būt juridiska vai fiziska persona (LAD klients), kas iesaistīta lauksaimniecības, pārtikas (izņemot zivsaimniecības produktus) ražošanas vai mežsaimniecības nozarēs, kā arī lauksaimniecības vai meža zemes īpašnieks vai tiesiskais vadītājs. Mazajām saimniecībām un mežsaimniecības pakalpojumu uzņēmumiem, kam pēdējā noslēgtā gada apgrozījums nepārsniedz 15 000 euro, un meža zemes īpašniekiem un tiesiskajiem valdītājiem ar meža zemes platību līdz 50 hektāriem, dalība mācībās ir bez maksas, jo tiek finansēta no LAP investīciju pasākumu 2014. –2020. gadam līdzekļiem. Lielajiem uzņēmumiem mācību maksa ir 70,00 EUR par dalībnieku. Pieteikšanās kursiem notiek LLU Mūžizglītības centrā, zvanot pa tālr. 63005715, 26340144 vai rakstot e-pastu antra.berzina@llu.lv. 

 

   Specializācija: Kviešu un rudzu maizes cepšanas tehnoloģijas pamati,


ražošanas procesa pilnveidošanai un attīstīšanai. Iepazīt miltu veidus un to īpašības, gūt skaidrojumu par miltu veida nozīmi kviešu maizes kvalitātē. Mācībās īpaša uzmanība tiks veltīta rudzu maizes cepšanas tehnoloģijai – rudzu miltu īpašību analīzei, plaucējuma un ierauga gatavošanai, raudzēšanas un cepšanas procesam.
Norises laiks: 2017. gada 23.,24.,25. februāris (kopā 24 stundas)
Norises vieta – Norises vieta – Jelgava, Rīgas iela 22  plkst. 10.00- 17.00


 

    Specializācija: Augļu un ogu pārstrāde.


Ko darīt ar izaudzēto produktu?  Ko vēl pagatavot no augļiem un ogām šajā piesātinātajā tirgus situācijā, tad Jums šeit jābūt, jo kursos dalībnieki apgūst jaunu, konkurētspējīgu produktu izstrādes gaitu, izmaksu kalkulāciju un to nozīmi uzņēmējdarbībā. Šobrīd tiek organizēta jauna grupa!

Norises laiks: 2017. gada 10,11,16,17 marts (32 stundas)
Norises vieta: Jelgava, Rīgas iela 22  plkst. 10.00- 17.00
Jaunā produkta derīguma termiņa noteikšanas un marķēšanas pamatprincipus, un uzturvērtības aprēķina pamatprincipus. Kā arī izstrādāt jaunā produkta pārdošanas veicināšanas pasākuma plānu. Šoreiz vairāk pievērsīsim uzmanību augļu, ogu sulu, sīrupu, morsu, biezsulu, smūtiju izstrādei.

Pieteikšanās kursiem notiek LLU Mūžizglītības centrā, zvanot pa tālr. 63005715, 26340144 vai rakstot e-pastu antra.berzina@llu.lv. Informācija par citiem kursiem www.mc.llu.lv

 


Kultūras aktualitātes novadā !

Vakances Sludinājumi Iepirkumi Attīstība Sabiedrība Uzņēmējdarbība Durbes novada vēstis Durbes KS Tūrisms Vēsture Foto galerijas Arhīvs



Durbes logo

  









Durbes novada kapsētu informācija tiešsaistē

Priediena kapsēta
Stroķu kapsēta
Upesputriņu kapsēta

 

 
          Informācija par e-veselību